Ervaringen


Ervaring M.H

Mijn dochter is 2 jaar behandeld door Denise van Dijk. Denise is een super vrouw die mijn dochter goed kon motiveren en stimuleren. Wij zijn dan ook echt super tevreden over alles.

Mijn dochter M heeft het nog elke dag over “haar” Denise en dat zij haar zo mist. In het begin vond M. het erg dat ze dyslexie heeft en was ze erg onzeker, dat heeft Denise met haar positieve houding weten weg te krijgen. Het was een feestje voor M. om 1 x keer per 14 dagen naar Denise te gaan. En ze vindt het nog steeds jammer dat het afgelopen is. Nogmaals super bedankt voor alles, ook namens haar ouders.

 

Ervaring M.M 

Wij zijn zeer tevreden over Denise! We konden altijd bij haar terecht, ze heeft een luisterend voor iedereen en wist snel het vertrouwen van M te winnen. Wij vinden haar een topper en gaan haar straks ook zeker missen.
M. is door haar behandelingen enorm gegroeid en weet nu met situaties betreft zijn dyslexie om te gaan. Ook durft hij nu naar leerkrachten toe te gaan als het allemaal te snel gaat, dit durfde hij voorheen niet. Door Denise ziet hij zijn dyslexie niet meer als een “ergenis” maar als iets wat bij hem hoort en waar hij nu goed mee kan omgaan.